MirjamiParant pienet purot - isot joet

Onko Toimi K. salainen agentti?

Suomalaisessa realismissa elää vahvasti kunnian menetys, tuomarointi, häpeä tai jomman kumman puolison alkoholismi. Korrektin, ulkoisen habituksensa säilyttäneitä valtakunnan päättäjiä lienee harvassa.

Olettamuksena on, että valtakunnan merkittävien päättäjäelimien, kuten hallituksen, pääministeriyden ja presidenttiyden toimissa ei paljasteta seksistisiin yhteydenpitoihin liittyviä tapahtumia.

On selvää, että valtion päättäjelimissä toimivat kansalaiset ovat useimmiten miehiä. Miesten seksuaalinen vire on aina naisia voimakkaampi. Miehet joutuvat näin valokeilaan seksisuhteidensa takia.

Tietoisuus siitä, että hallitusneuvotteluissa varteenotettava henkilö tieten tahtoen käyttäytyy halujensa ja himojensa tyydyttämisen innoittamana, kuulostaa todellakin epäuskottavalta.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Kristillisten puolueen puheenjohtajana ja pitkään heidän toimintaansa adabtoituneena, oletan, että Toimi Kankaanniemen toiminta on ollut johdonmukaista irtautumisprosessia.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Salaliittoteoria on täysin mahdollinen.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Koomikot saattavat heittää herjaa. Jos olisin koomikko, olisin jo kenties kuollut.

Perussuomalaisten kansanedustaja (ent. Suomen Kristillisdemokraattisen puolueen pj) Toimi Kankaanniemi, on ns. hairahtunut tarjoamaan seksiä naisille, joita hän ei edes ilmeisimmin tunne.

Joku naisista päätyi ilmiantamaan Toimi -paran, joka hyväuskoisuudessaan oletti pääsevänsä seksuaalisiseen yhteyteen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Oletko varma, että oletti pääsevänsä seksuaaliseen kontaktiin ?
Ei kuulot tule kysymykseen.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

On mahdollista, että kansanedustaja Kankaanniemi ei oikeasti halunnut seksiä, kunhan ilotteli. Kyse voi olla myös kyvyttömyydestä, jota peitellään hekumoinnilla. Mene ja tiedä. Surullista joka tapauksessa.

Toimituksen poiminnat