MirjamiParant pienet purot - isot joet

KEVA - työeläkeyhtiönä ja vuokranantajana!

Kuntien- valtion- ja seurakuntien työntekijöiden eläkevakuutusyhtiöllä, KEVA:lla on mittava, maanlaajuinen vuokra-asuntokanta. Vapaita asuntoja on jatkuvasti, runsaasti tarjolla.

KEVA edellyttää vuokraajaltaan 3 kk:n takuuvuokran. Asuntojen vuokrahinnat on korkeat. Enimmäkseen keskituloisen vuokraajan ulottumattomissa.

Ihmetyttää ja kummastuttaa, onko KEVA rakennuttanut asuntoja valtion rahojen turvin. Vuokrien määrissä turvaa  ei pysty tunnistamaan.

KEVA, yhtenä eläkevakuutusyhtiönä on hyvä nostaa tarkkailun kohteeksi.

Jatkuvasti vaihtuneet johtajat ovat vieneet eläkeläisten varoja satojatuhansia poispotkittujen johtajien yksityiseen kulutukseen. Miksi näin on tapahtunut, on merkittävä selvittelyn aihe.

Tässäkin, ns. korruptoitumaton Suomi, on aivan omaa luokkaansa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Miksiköhän keskusta on myös ara asuntojen kanssa mestaroimassa?Poliittisin perustein ei pitäisi suomessa jakaa näitä suojatyöpaikkoja,mutta aina kun kaivaa näiden poliitikoiden ynm.kerman,ek:n jne .taustoja,huomaa kuinka kytkökset kulkevat naimakauppojen ynm.kautta erilaisten veronmaksajien rahoilla vekslaamisten piiriin.

On huostabisnestä,on asuntobisnestä,onse rakentamisbisnes,jossa tietyt firmat saavat sopimukset jne.jne.

Kuten myös ne koronkiskonta firmat ja ulkolaiset pankit hääräämässä siellä.Uskomatonta kusetusta ,miten veronmaksajien rahoila pelataan as.tukien kautta sikavuokrahintoihin,ja suomessa ei vuokrille eikä koronkiskontalainoille ole mitään rajaa,koska HALLITUS EI OLE HALUNNUT.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

On hyvä, että käytte katsomassa KEVA:n sivuilla vuokra-asuntotarjontaa. Hämmentävää onkin, että puhutaan vuokra-asuntopulasta - kyse on aivan jostain muusta.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Ei Suomi on korruptioton. Suomessa esintyy juuri mainitsemasi rakennekorruptioon perustuva palveluvelkaa. OECD on varoittanut Suomea useaan ottesseen sen astronomisesta rakenteellisesta korruptiosta. Mut valitettavasti juuri nyt kun halutaan maahanmuuttopoliittisia ratkaisuja on alettu polkemaan moraalisia arvoja ja "minä-asenne" on tärkein hallitukses.

Katsokaa tosta kohta 2 juurijohdannaiskaupoilla ostetista asunnoista. Suomessa ei todellakaan ole asuntopula, vaan asuntoja pidetään tahallaan tyjillään, jotta luottotapiolta vältytään korkeiden vuokrien avulla. Rahat päättyvät kuitenkin veroparatiiseihin.

https://sibilpolitical.wordpress.com/2016/02/25/to...

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Kiitos valaisevasta viestistäsi, Sibil! Olen pitkään seurannut vuokra-asuntomarkkinoita ja todennut, että vuokra-asuntopula on keinottelukikka.

Meillä on ministeriö, jonka vastuulla on asumiseen liittyvät toiminnot. Valitettavasti ministerit, toinen toisensa jälkeen, puoluekannasta riippumatta, ovat kyvyttömiä tai sitten riittävästi lahjottuja, pysymään hiljaa miljardien asuntobisneksen petollisuuteen.

Voisin jopa puhua kartellista, jossa tietoinen sisäpiiritoiminta vallitsee. Valtion rahoitustuella rakennetut asunnot vs. vapaarahoitteiset, ovat yhtä kaikki yhteen hiileen puhaltamassa.

Ammattiyhdistyspiirien hallitsema VVO on hyvä esimerkki siitä, miten valtion asumistukirahoja on tietoisesti lypsetty voittojen maksimointiin.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Havaitsin, että KEVA on aktivoitunut tänne Puheenvuoron sivuille vuokra-asuntojensa markkinointi-ilmoituksella! Hyvä niin, että tieto kulkee laajemmille piireille, kuin pelkästään KEVA:n sivuilla kävijöille.

Vuokrat on kuitenkin korkeat ja 3:n kuukauden takuuvuokra kohtuuton.

Toimituksen poiminnat