MirjamiParant pienet purot - isot joet

Vähäväkisen kohtuuton kohtelu

On turha luoda ahdistunutta keskinäistä taistelua siitä, miten turvapaikanhakijoiden tulva järisyttää kansalaistemme oikeusturvaa.

Jokainen suomalainen, jonka elinpiirissä maksuvaikeudet on arkipäivää, ei voi olla ahdistumatta mielikuvasta, jossa muukalaiset vievät heiltä senkin, jonka he uskoivat itselleen kuuluvan.

Maamme työttömien ja syrjäytyneiden elämäntilanne on julma.

Koti viedään, jos vuokraa ei kyetä maksamaan tai maksamattomat auntolainalyhennykset vilkuttavat punaisella.

On tärkeää tunnistaa, mistä muukalaisviha syntyy.

Suomalaisen oikeusturvaa on kavennettu, elinolot supistettu ja ennenkaikkea taloudellinen selviytymismahdollisuus nujerrettu.

Samaan aikaan, turvapaikanhakijoiden elinolot turvataan.

Suomalainen miettii, tämänkö siitä palkaksi saan, että vuosia töitä tein, vuosia maksoin valtiolle ja kunnalle, että minut häädetään.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Päivittäin näen yhteiskuntamme rattailta putoavia. Myös pärjääjiä.

Pärjääjät ovat useimmiten heitä, jotka lapsuudessaankin suoriutuivat, tosin tekojensa kautta.

Tunnetasolla jälkimmäisten pärjäämisaika lopahtaa lyhyeen.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#1

hhhmmm ... molempia on autettava. Missä suhteessa, siinä mitataan kansakunnan sivistyneisyys.
Pitää katsoa uudestaan koko kansakunnan rahan käyttö. Löytyisikö sieltä tuhlausta, tai jopa kerskakulutusta?

Suomen allekirjoittamien sopimusten mukaan hädässä olevia on autettava olivatpa he keitä tahansa.

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Totta puhut. Turvapaikanhakijoiden ja Suomen köyhien ja muutenkin taloudellisessa epävarmuudessa elävien vastakkain asettelu on kuitenkin ihan turhaa. Suomen köyhät eivät saisi sen enempää kuin nytkään, hallituksen leikkauksilta ei välttyisi kukaan sen enempää kuin nytkään, vaikka meillä ei olisi yhtään turvapaikan hakijaa.

Meillä on nyt hallitus ja sen politiikka, jonka suuri osa suomalaisista valitsi itselleen - turha narista, jos ei muutosta oikeasti haluta. Kirjoitin omassa blogissani tänään, että näen keskinäisen taistelumme hallituksen suojakilpenä, jota hallitus tarvitsee kurjistamispolitiikkansa tekoon. Tästä kinastelusta ja vihanpidosta ei hyödy muut kuin hallitus.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Kiitos kommentistasi, Eeva! Vastakkainasetteluhan ei auta, mutta diskurssia suomalaisesta köyhyydestä on kuitenkin hyvä ylläpitää.

Tuo, että suuri osa suomalaisista valitsi nykyisen hallinnon, on totta. Totta siihen saakka, kunnes ns. äly palasi äänestäneille.

Uskot, että hallitus hyötyy kinastelusta. Ketkä, Eeva, mielestäsi nyt kinastelevat?

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Kinastelussa on noussut kaksi selvää vastakkaista puolta, ei-suvaitsevaiset ja suvaitsevaiset. Toiset vihaavat turvapaikanhakijoita, toiset suvaitsevat.
Aikaa kuluu kiistelyyn siitä, pitääkö maahan päästää ketään vai ei. Käytetään aivokapasiteetti retoriseen kilpailuun, joka ylittää hyvän käytöksen rajat ja jättää ongelman ratkaisun sivuun.

Turvapaikanhakijoiden lisäksi on alettu vihaamaan myös heitä auttavia ja heidän puoliaan pitäviä suomalaisia, etenkin vasemmistolaisia ja vihreitä - ja naisia! http://demokraatti.fi/vihapuhe-on-vakivaltaa-ykn-t...

Hallitus hyötyy tästä, koska suuri osa kansasta ei maahanmuuttajavihassaan nää työttömyyden kasvun ja leikkauspolitiikan aiheuttaman köyhtymisen todellista syytä, joka on hallituspolitiikan ääririkkaita ja finanssikapitalismia puolustava politiikka.

Käyttäjän mp2103 kuva
Markku Penttilä

Kyllä Mirjami osut kirjoituksessasi aivan oikeaan. Kaikki se valtava rahamäärä, joka tarvitaan tämän järjettömän maahanmuuttoruljanssin pyörittämiseen, on kansalaisilta otettu pois. Ja tämä poliittinen eliitti ja EU-kumartelijaporukka jatkaa yhä vaan vuodesta toiseen tätä valheellista mantraansa kotouttamisesta, joka tulee kalahtamaan aikaa myöten omaan nilkkaan kohtalokkaalla tavalla. Ensinnäkin, kotouttaminen ei ole mitään kotouttamista vaan se se on asuttamista ja elättämistä. Sillä ei ole juurikaan tekemistä oikean auttamisen periaatteen kanssa, joka tarkoittaa, että sodan takia autetaan hätää karsiviä pääasiassa lähialueilla niin kauan kuin hätätilaa kestää. Sen jälkeen autetaan pakolaiset takaisin kotimaihinsa ja autetaan vielä jälleenrakentamisessa.

Toiseksi, lähes kaikki keinotekoisesti ohjatun maahanmuuton tulijat ovat islamilaisen uskonnon kannattajia, jotka eivät koskaan tule omaksumaan kristinuskon arvopohjaa, vaan päinvastoin ylläpitävät ja vahvistavat omaa islamilaista kulttuuriaan. Tapahtuukin niin sanottu kotoperäistyminen, jota ei haluta meikäläisessä keskustelussa ollenkaan ymmärtää. Tätä islamilaisen uskonnonja kristinuskon välistä kulttuurikamppailua on Euroopassa käyty tuhannen vuoden ajan ja nyt tämä kamppailu on Euroopan avoimien ovien politiikan ansiosta kääntynyt lähes yht'äkkiseksi voitonmarssiksi islamilaiselle kulttuurille.

Kun puhutaan sodasta kärsivien uhrien auttamisesta, ei tarvitsisi ollenkaan puhua vaeltajien asuttamisesta, vaan auttamisesta niin kauan kuin hätätila kestää. Sota tulee loppumaan aikanaan ja sen jälkeen on tapahduttava kansainvaellus autetusti takaisin kotimaahan. Se on ainoa oikea ja järkevä tapa selviytyä tästä sekasorrosta ja ihmiskauppabisneksestä. Näin Eurooppa selviytyy taikka sitten kaatuu.

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

Kiitos kommentistasi Markku! Tällä hetkellä näyttää siltä, että turvapaikanhakijoiden joukossa on runsaasti heitä, jotka eivät tarvitse kotouttamista - eli ovat saaneet kielteisen päätöksen. Melkoinen rahasumma kuluu myös heidän kuljettamiseensa takaisin.

Koska Suomea sitoo kansainväliset turvapaikkakriteerit, joudumme joka tapauksessa käymään läpi prosessit, johon palaa rahaa.

Näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä, että EU:ssa onnistuttaisiin yhteiseen käytäntöön. Oletan, että valtaosa eurooppalaisista maista on oikeasti pulassa massamuuttajien auttamisessa.

Jossain on kuitenkin rahaa, jota suomalaiset eivät ymmärrä pyytää!

Toimituksen poiminnat