MirjamiParant pienet purot - isot joet

Asumistukien maksatus alueellisesti - selvittelyn aihe!

Tunnetusti Itä-Helsinki on maahanmuuttajien eniten asutettua/asuttamaa aluetta. Kauppalehden tekemän selvityksen mukaan, eniten asumistukia maksetaan alueilla, Kontula, Vuosaari, Itäkeskus.

Suomalainen työläinen on nostettu tikunnokkaan suurena yleisen asumistuen nostajana. Toki heitäkin on. Tunnistan, mutta tilastojen mukaan on myös hyvä olla tietoinen, mille alueille maahanmuuttajat on asutettu.

Juuri noille alueille, joihin Helsingin kaupungin alueilla suurimmat asumistukikulut maksetaan.

On suorastaan julmaa, että suomalaisia työssäkävijöitä syyllistetään siitä, että tienaavat niin pientä palkkaa, jolla ei tule toimeen. Että joutuvat hakemaan asumiseensa tukea, että voisivat käydä työssään, jonka palkalla ei silti pärjää.

Eläkeikään tultuani, jouduin käymään Kelan toimipisteessä, sillä puhelinyhteyden toimivat huonosti, jos lainkaan.

Kun astuin Kelan toimistoon Espoon Leppävaarassa, saatoin olla ainoa kantasuomalainen. Kelan tukea hakevien joukkio oli valtaisa - muunmaalaisia.

Hyväksikäyttäjien joukot on runsaita. Sanon näin, sillä sitähän se on. 

Maamme tarjoaa maahanmuuttajille toimivat olosuhteet, toisin kuin kantasuomalaisille. Meillä ei ole automaatiota. Jokaisen euron joudumme selvittämään.

En silti vastusta maahanmuuttajien kotouttamista, sitä tarvitaan. On kuitenkin pelottava tunnistaa, että muualta tulleilla on enenmmän oikeuksia kuin maassa vuosikymmeniä toimineella veronmaksajalla.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MirjamiParant kuva
Mirjami Parant

On tärkeää, etten sanoisi suorastaan välttämätöntä tunnistaa myös maahanmuuttajien osuus asumistukien räjähdysmäisesti kasvaneisiin kuluihin.

Päivisin, näen maahanmuuttajanaisten vaeltelun kauppakeskuksissa. Heille asuminen valtionvaroin on tuettua, eli maksutonta. Lapsia on paljon ja lapsilisät sen
mukaiset.

On selvä, että maksuttoman asumisen jälkeen, varaa on ostella myös ylellisyystarvikkeita.

Meillä, kantasuomalaisilla ei ole. Olenko väärässä?

Toimituksen poiminnat